Description:

Wetenschap verdient een podium!

Geef je een presentatie op de Dag van de Wetenschap, voor stakeholders, voor scholen, of voor collega's? Heb je al van tevoren stress? Of wil je net dat beetje méér? Dan kan je in deze workshop leren hoe een goed verhaal er op een podium uitziet, hoe je interageert met je publiek, en vooral: oefenen!

Tijdens een fysieke workshop van één dag (25 oktober) leert Ben Verhoeven jou alle geheimen van een impactvolle presentatie. Hoe grijp je de aandacht van je publiek? Hoe sta je met zelfvertrouwen op een podium? Ben gebruikt onder andere technieken uit het improvisatietheater zodat je vlot in interactie leert gaan met je publiek.

Daarna werk je zelfstandig verder aan je presentatie (10 tot 40 minuten), met of zonder slides en oefen je de eerste minuten alvast in.

Maar je staat er niet alleen voor: je kan online de belangrijkste lessen herhalen en enkele boeiende voorbeelden bekijken.

En dan is 't voor echt. Of toch bijna! In een kleine groep keer je een halve dag terug op dinsdag 15 november om je presentatie uit te proberen. Je tilt elkaar naar een hoger niveau en krijgt de laatste tips en concrete feedback van Ben.

Start: Tuesday, 25 October 2022 @ 00:00

End: Tuesday, 15 November 2022 @ 00:00

Venue: SciMingo Office Brussels

City: Brussels

Postcode: 1000